Vouwgordijnen

Fournitura: Voor kwalitatieve naaimachines van o.a. Bernina en 1000 & 1 fournituren.

Ook voor vouwgordijnen bent u bij Fournitura Amsterdam aan het goede adres. Onze vouwgordijnen worden strak en naadloos geleverd. De vouwgordijnen zijn in onze winkels in Amsterdam te bestellen in maten tot en met 330 centimeter breed.

  • Geconfectioneerd met moderne tunnelautomaten
  • Grondige kwaliteitscontrole
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Stoffen zijn wasbaar in de wasmachine

In onze winkels hebben wij uiteraard diverse stalen en zijn wij in staat om voor u een prijs op maat te maken. Binnen twee à drie weken nadat u uw bestelling bij ons heeft geplaatst liggen uw vouwgordijnen al bij ons in de winkel. Na de confectie en grondige kwaliteitscontrole worden uw vouwgordijnen veilig verpakt in een kartonnen koker. Door de muur- en plafondsteuntjes die worden meegeleverd hoeft u de vouwgordijnen alleen waterpas op te hangen!

Wanneer uw interesse is gewekt in mooie vouwgordijnen dan kunt u ons bellen of mailen voor een prijsindicatie of kom langs in één van onze winkels.

  Verdeco Vouwgordijnen - Fournitura Amsterdam  
Verdeco Vouwgordijnen sfeerbeeld - Fournitura Amsterdam Verdeco Vouwgordijnen - Fournitura Naaimachinehandel Amsterdam Warme sfeer met Verdeco Vouwgordijnen - Fournitura Amsterdam