Vouwgordijnen Amsterdam

Ook voor vouwgordijnen in Amsterdam en omgeving bent u bij Fournitura aan het goede adres. Onze vouwgordijnen worden strak en naadloos geleverd. De vouwgordijnen zijn in onze winkels in Amsterdam te bestellen in maten tot en met 330 centimeter breed.

  • geconfectioneerd met moderne tunnelautomaten;
  • grondige kwaliteitscontrole;
  • beste prijs/kwaliteit verhouding;
  • stoffen zijn wasbaar in de wasmachine.
     

Vouwgordijnen bestellen Amsterdam

In onze winkels hebben wij uiteraard diverse stalen en zijn wij in staat om voor u een prijs op maat te maken. Binnen twee à drie weken nadat u uw bestelling bij ons heeft geplaatst liggen uw vouwgordijnen al bij ons in de winkel. Na de confectie en grondige kwaliteitscontrole worden uw vouwgordijnen veilig verpakt in een kartonnen koker. Door de muur- en plafondsteuntjes die worden meegeleverd hoeft u de vouwgordijnen alleen waterpas op te hangen!


Advies vouwgordijnen Amsterdam

Wanneer uw interesse is gewekt in mooie vouwgordijnen dan kunt u ons bellen of mailen voor een prijsindicatie of kom langs in één van onze winkels voor deskundig advies.

Vouwgordijnen kopen in Amsterdam - Fournitura   Vouwgordijnen kopen in Amsterdam - Fournitura systeem   Vouwgordijnen kopen in Amsterdam - Fournitura - ring