Singer Amsterdam

Bij Fournitura kunt u terecht voor zowel nieuwe borduurmachines als goed geprijsde tweedehandse borduurmachines. In Amsterdam verkopen we van het merk Singer de volgende productcategorieën:

Binnen deze productcategorieën van Singer hebben wij meerdere modellen voor u in het assortiment. Dit zijn bijvoorbeeld machines die ideaal zijn voor de beginner maar ook modellen die uitermate geschikt zijn voor de gevorderde gebruikers.
 

Onderhoudsbeurt Singer Amsterdam

Wanneer uw naaimachine van Singer in de toekomst een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kan onze eigen technische dienst in de werkplaats van één van onze winkels in Amsterdam de benodigde reparatie uiterst professioneel uitvoeren. Doordat wij de onderdelen van bijna alle merken op voorraad hebben wordt de reparatie altijd snel uitgevoerd en is deze klaar terwijl u winkelt. 


Singer naaimachine kopen

Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld de beschikbare modellen van Singer of de bijbehorende prijzen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers in de vestigingen in Amsterdam staan altijd voor u klaar!

Singer Quantum 9910 Naaimachine   Singer Comfort 3709A - Limited Edition Naaimachine   Singer Mercury 3515 Naaimachine