Bernina Amsterdam

Al 40 jaar kunt u in onze winkels in Amsterdam terecht voor zowel nieuwe naaimachines als goed geprijsde tweedehandse naaimachines. Van het merk Bernina hebben wij de volgende productcategorieën:

Binnen deze productcategorieën van Bernina hebben wij meerdere modellen voor u in het assortiment. Dit zijn bijvoorbeeld machines die ideaal zijn voor de beginner maar ook modellen die uitermate geschikt zijn voor de gevorderde gebruikers.
 

Onderhoud Bernina Amsterdam

Wanneer bijvoorbeeld uw naaimachine van Bernina in de toekomst wellicht een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kan onze eigen technische dienst in één van onze winkels de benodigde reparatie uiterst professioneel uitvoeren. Doordat wij de onderdelen van bijna alle merken op voorraad hebben wordt de reparatie altijd snel uitgevoerd en is deze klaar terwijl u winkelt.


Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld de beschikbare modellen van Bernina en bijbehorende prijzen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!

Activa 220 - keuze aan 70 steken, drie knoopsgaten en twee alfabetten   Artista 640 - groter steekassortiment, meer borduurmotieven en alfabetten   Aurora 430 - decoratieve steken, verschillende alfabetten, knoopsgaten en vele andere BERNINA functies